De Klussenier Wout Hansman

De Klussenier Wout Hansman
De Klussenier Wout Hansman

De Wieken 24
8326 DJ Sint Jansklooster

Dien uw aanvraag in »

0527 85 29 13
06 2553 2239
wouthansman@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 67888720

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Wout Hansman en samen met mijn gezin woon ik in Sint Jansklooster. Bent u op zoek naar een veelzijdig vakman in Sint Jansklooster of omgeving Meppel? U kunt bij mij terecht voor alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden.

Mijn werkzame leven heb ik doorgebracht bij slechts één werkgever. Bij dit bouwbedrijf in Genemuiden heb ik mezelf opgewerkt tot uitvoerder. Naast mijn werk was ik ook altijd aan het klussen. Door familie en bekenden werd ik steeds vaker op het spoor gezet van een eigen klusbedrijf. Dat vond ik een goed idee natuurlijk. Ik ben op zoek gegaan naar de mogelijkheden en kwam zo bij de franchiseorganisatie De Klussenier uit.

U kunt bij mij terecht voor alle verbouwingen in en rond het huis. Het realiseren van een aanbouw, dakramen, dakkapellen, ramen, deuren tot kozijnen. Maar ook voor de plaatsing van badkamers, keukens, al het timmerwerk, dakwerk, tegelwerk en onderhoud en renovatie aan de woning kunnen klanten bij mij terecht. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen. Het voordeel van die veelzijdigheid is dat u maar één man over de vloer krijgt die verantwoordelijk is voor alles rondom de verbouwing.

Hebt u een verbouwing gepland staan? Neem gerust contact op zodat we uw wensen kunnen doorspreken. Ik kom graag langs om de mogelijkheden in uw situatie te bekijken. Vervolgens ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte welke ik graag samen met u doorneem. Ik reken geen voorrijkosten en u ontvangen 12 maanden garantie op geleverd werk.

Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Sint Jansklooster op www.klussenierwouthansman.nl.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Sint Jansklooster voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Zolder verbouwen
  • Timmerwerk
  • Dakkapel plaatsen
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

Correct ,duidelijke afspraken en uitgevoerd.zeer keuring werk afgeleverd. Prettig in de omgang.Henk uit Kraggenburg
weet waar hij het over heeft.M uit Scheerwolde
Wout is een absolute vakman. Hij draagt zelf ideeën aan om het eindresultaat nóg mooier te maken en overlegt dit tijdig en op een duidelijke manier. Daarnaast was het erg fijn dat hij binnen korte tijd een dergelijke klus kon uitvoeren.Tim uit Zwolle
Fijne samenwerking. Helaas van de prijs, anders hadden we hem zeker ingehuurd.L. uit Vollenhove
Wij zijn erg tevreden over de werkwijze (zeer netjes en secuur)en het contact met Wout Hansman. (een zeer vriendelijke en leuke man, erg duidelijk in de uitleg en reageert zeer snel op telefoon of email). Het eerste contact en de offerte zijn via een andere Klussenier gegaan. (hij viel helaas uit en heeft de klus aan Wout doorgegeven, erg fijn dat hij zo snel een ander heeft gevonden om de klus over te nemen).S uit Zwolle

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...